Saturday, October 25, 2008

O scurta recunoastere (4)

Am promis ca voi incepe urmatoarea inspectie cu bloggeru de la Echilibru, insa, scussi, my friends, dar chiar n-am chef s-amaruntesc obiectivu si nici sa revin altadata asupra lui, aloo, din doua motive: 1.ce naiba de surprize ar phootea sa ne mai procure nea Ivan, decat - cel mult - altele si mai iaka kui ca loviturile-i de stat & verolutiile-i (vba lu my friend Luca Pitu) cam shui, d-ale carnavalului Dreakkului ? si 2.simpla vizionare din avion a mesajelor acceptate pe pagina venerabilului domn imi spune c-acolo cenzuroiul sta permanent cu mana pe buton, iar daca nu esti galanton cu tov bloggeru ion, n-ai ton, normal. Am consumat deja o experienta nasoala cu echilibratu lu peshte, acum un an, cand i-am facut o epistola ca de la coleg la coleg, n-asa? (v-o arat altadata ;)), si cand tipu m-a taiat de-acolo fara macar sa-ncerce a-mi raspunde baremi injuriindu-ma (cum a facut la un moment dat cu Nica Leon) sau cam asa ceva. Si deci ce poti discuta cu sau despre previzibila farfara ? Te izbesti acolo de acelasi limbaj de lemn, de aceleasi idei rascoapte si chiar putrezite, de meandrele concretului de lemn tanase si de sinergia faptelor ce a mentalitate de stravechi tov miroase. Plus ca nicknamesii acceptati par extrasi, pai cum naiba, special din batalioanele muncitoresti care n-au facut nicicand casa cu-o adunare cat de cat aleasa, cu-o limba mai originala or mai spumoasa, cu-o cultura mai simandicoasa. De aceea, parerea mea e: a nu se frecventa. Nikagda.

Urmatoru' upgradat pe-al meu blogroll vaz ca e insusi Istodor, c-un titlu din ala specific-iscoditor. Il frecventez pe acest blogger mai de mult, desi intr-adevar e cam gretos - unii zic pretios - si cam obositor, si totusi, bey, tipul e un hartist, un creator media, un auctor demn de cel mai luxos blogroll. E clar ca homu e plecat la vanatoare de forumisti pe Net & Nat, vrand s-ajunga cel putin ca Visurat de mare (pe care altfel l-a luat la picioare, de era sa-l faca ala farame, cand l-a prins cu garda antispy mai gios, se pare...:)), zmecherosul catzavanec facandu-si probabil niste complicate socoteli comerciale (Istodor fiind bagat si-ntre publicitari, cu-o cota destul de tare), fiindca asa crede el ca te-afirmi in blogosfera (atragand cititori si fidelizandu-i ca si naivi comentatori), insa inventivul blogger greseste printr-un exces clovnesc, fireste, ba chiar de cele mai multe ori, plus ca da direct cu bata-n balta alteori - hai sa nu zicem adeseori -, nemaivorbind de faptul ca-si schimba postarile precum shosetele, sfarsind prin a ameti putinii baieti care i-au devenit cat de cat credinciosi, si fetele :) Asta ca sa nu mai pomenesc de faptul ca, nu o data, cand bloggerul se afla in plina hiisterie creatoare si-i zbarnaie instrumentele ca musca tzetze prin odaie, uita brusc unde se afla, isi dezleaga betele si-ncepe sa frece mangalu in vazu lumii, ca porcaru, astfel ca snobii care l-ar fi cetit poate (cu gandul la vremea cand Academia Catz. era prima dintre toate gazetele de hartie non-idioate) si l-ar fi urmat precum urmeaza oile netoate magaru, fac desigur stanga-mprejur si fug cat ii tin puterile de telectualu cu limbaj de plotoner majur :), ceea ce pentru un snob or telectual impur e ca si cum ai fi popa sperjur :) Daca va evolua si-n continuare tot asa, Istodor nu va avansa in topuri, parerea mea, ci va-nlemni ca un pitoresc pe-acolosa, pe undeva. M-as duce, iaca, sa-l zgandar un pic, dar ma abtin, caci tipul are si prostul obicei de a nu raspunde, ori de a raspunde aiurea, ceea ce nu poate suferi oricine, n-asa...? Daca as fi in locul unui cetitor nici prea prea, nici foarte foarte, cum ar venea, nu l-as frecventa decat cand as vedea vreun titlu comercial pe bloaga sa. Pai nu fac toate tabloidele asa, pe care vor sa le imite ale zoso, a...? Si-atunci, ce atata izmeneala ostenitoare, Istodore, fratioare ? // Un comment pozitiv - ista de mai nainte fiind coomentul negativist, cum ar veni :) - ar fi ca Istodor face scoala de presa online, printr-un original bloguit interactiv si ca e cel mai inventiv blogger, in orice caz. Dar nu i-o spun deocamdata, ca sa nu i se urce la cap... ;)

Ora 18, hic et nunc. Intru pe un blog c-un titlu destul de fistichiu, Amar de Zi, stapanul casei fiind Vlad Petreanu. Numele bloggerului mi se pare cunoscut, dar nu stiu de unde sa-l iau... :oops: E un tip din publicitate, oare... ? Inainte de a-l ruga pe Mr Google sa-mi dea o micutza informatie dumiritoare, arunc un ochi pe autoprezentarea gazdei, din care pricep c-ar fi fost pur si simplu obligator sa stiu cu cine am de a face, homu fiind un VIP... :oops: Ma uit pe tema zilei: nici originala, nici cine stie ce mumos scrisa. Ii aplic obisnuitul test hopistic, subt forma unui banal comment, ca sa vad cum reactioneaza : "Oarecum off topic, distins blogger… Vrand sa scriu cateva vbe si despre tine la ora-mi de inspectie a blogosferei, iti aplic, iacata, pentru inceput, testul anticenzura, prin care vreau sa masor cat de permeabil esti la comments-uri. De asemenea, daca-mi dai voie, am observat ca faci caz de celebritatea domniei tele, parandu-ti-se oarecum firesc ca noi, vizitatorii anonimi, sa stim cu cine avem de a face din start, insa scussi, io, hop, de-un paregzamplu, daca ma-ntreba cineva pana azi cine-i Vlad Petreanu ista - desi intr-adevar admit ca parca, parca mai auzisem cognomenul -, marturisesc franc ca-l confundam c-un fel de hom din publicitate, c-un prof de pe la snspa sau cam asa-ceva. Iarta-mi, rogu-te, franchetea, insa nu-mi place sa umblu cu fasoane, fiindca nu astept niciun contraserviciu de la nimeni ; nici macar sa ma primesti pe blogu-ti, aloo… :) Vreau sa-mi pastrez independenta absoluta, iar inspectiile mele sa fie ale unui incoruptibil eliotnessiotic (daca-mi permiti rebarabativul…lol). // ps. sigur ca nici dta n-ai auzit de mine, dar ce importanta are ? :)" Mdea... Imi place ca potera blogului imi baga commentul fara penibilele interludii anticamerale, de la zoso si de la alti fudulmani, care desi nu todeauna au mai mult de 3-4 comments pe post, zmecherii te-ntampina cu ifose de mare casoi, cu majordomi passwordici care cica te verifica mai intai, ca sa n-ai pojar or proaste maniere, iar pe urma binevoiesc sa-ti vorbeasca doar din prag si de sus, si atunci - de regula - doar spre a te injuria birjareste, in caz ca nu faci salamalekurile orientale (birmaneze medievale, mai precis LOL) de rigoare. Cand o sa-mi raspunda, si-n functie de cat de inspirat o sa fie bloggerul ista, mai vedem... Deocamdata, no comment.

Urmatorul la rand dintre cei inca neinspectati e fulgerica's blog. E clar: si titlul blogului, si postarile mici si dese, cheia monstruoaselor succese de pana acum din blogosfera.ro, imi arata ca avem de a face c-un epigon al lu zoso, my priatelo, asta-n caz ca fulgerica n-o fi dreq tatal istuia, aloo... :shock: Ca sa ma dumiresc definitiv asupra importantissimei chestiutze de istorie blogosferica si spre a implementa si inevitabilu' test hopistic, ii bag urmatorul comment (desi admit ca la topicul fulgericstic, intitulat sec: Un plugin pentru winap si dezvoltat de auctor si mai banal, dilema mea cade ca nuca-n perete, halal... lol : "Daca esti bun, dragutza, si daca ai chef sa ma lamuresti: tu esti un epigon al lu zoso, sau el al tau? Pe bune te-ntreb. Am observat ca si titlul blogului, si looku postarilor cam seamana. S-ar phootea sa ma-nsel, insa momentano asta e impresia mea. A, sa nu uit a ma prezenta, drea…: sunt hop, inspector blogosferic. Am onoarea…:)" Hopaaa... Deja fulgerica incepe sa se deosebeasca de zoso, pozitionandu-se avantajos, a mon avis, caci spre deosebire de colegu-i faimos imi baga commentul din prima... :) Daca nu cumva va fi shocat de lungimea neobisnuita a comentariului meu (ditai 333 characters, spre deosebirea de totalitatea celorlalte comments fulgericstice, ce rareori depasesc 5-6 parole) si nu va face eroarea sa-mi raspunda - te pomenesti - nervos sau in dorul lelii, cred c-o sa-l sui pe fulgerica in locul lu zoso, ca tot un dreaq e, dar mai putin incornorat, n-asa...? :)

Gata, pt rondul ista e destul ! Sa mai uit, sa vad cu cine voi incepe inspectia ce va urma (cand s-o phootea, pai cum drea) Mdea, urmeaza Jurnal de Oradea. Mintea Ardealului. Promitator, n-asa... ? Hai pa.

7 comments:

  1. esti varza, pleaca acasa !

    ReplyDelete
  2. hai ca m-amuzasi, prichindelule... :) da' tu cine esti, bre, sa-mi spui sa plec de la mine din casa ? lol mi-amintesti de jerry din tom si jerry, pe bune...:) hai, stai linistit, ca nu-ti fac nimic, fugi drek... :)

    ReplyDelete
  3. Continuaţi, vă rog, că-i interesant.

    ReplyDelete
  4. Am spus-o deja: o sa continui cand s-o phootea, care-i problema...? Caci doar nu ma plateste nimeni pt munculitza mea... :P

    ReplyDelete
  5. Din joacă sau amuzament. Aşa se fac toate lucrurile bune.

    You can get good satisfaction!

    ReplyDelete
  6. Te-ai prins cam cum devine chestia, istetzule si preabunule filadel... ;)Bine, acum mergi te rog si observa discutia mea cu colegii astia... S-ar phootea sa-ti foloseasca la ceva... :idea:

    ReplyDelete
  7. Buna ziua, eu sunt Allison Howarts Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson ani de zile, s-a despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am facut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu ?i ea mi-a sugerat ca ar trebui sa contactez mai degraba o caseta de vraja care m-ar putea ajuta sa arunc o vraja pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodata în vraja, nu am avut de ales decât sa-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja ?i mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja ?i surprinzator în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am raspuns la apel ?i tot ce a spus a fost ca îi pare atât de rau pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut sa ma întorc la el, încât ma iube?te atât de mult. Eram atât de fericit ?i m-am dus la el încât a?a am început sa traim din nou ferici?i împreuna. De atunci, mi-am facut promisiune ca oricine ?tiu ca are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casa de vraji reala ?i puternica care m-a ajutat cu propria mea problema. e-mail: ogagakunta@gmail.com pute?i sa-i trimite?i un e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a sa în rela?ia dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
    1) Vraji de dragoste
    2) Vraji de dragoste pierdute
    3) Vraji de divor?
    4) Vraji de casatorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vraji de rupere
    7) Alunga un iubit trecut
    8.) Dori?i sa va promova?i în vraja dvs. de birou / Loterie
    9) dori?i sa va satisface?i iubitul
    Contacta?i acest om grozav daca ave?i vreo problema pentru o solu?ie de durata
    ogagakunta@gmail.com

    ReplyDelete